Takläggning Västra Götaland

RING OSS - 052-267 91 26

Om oss

Om oss som arbetar med takläggning i västra götaland

Vi som arbetar på ZMT Tak i Sverige AB är mycket erfarna takläggare med hög kompetens inom takläggning i Västra Götaland. Vårt byggföretag har funnits i 10 år och under den tiden har vi sett till att få stor erfarenhet och hög kompetens, och vi gör allt för att våra kunder ska bli 100% nöjda med vår takläggning. När du anlitar oss för takläggning av fastigheter och byggnader i Västra Götaland, lovar vi dig att du kommer att bli nöjd med våra tjänster. 

Byggföretag med många tjänster

Vi är ett mångsidigt byggföretag som kan erbjuda många olika tjänster. Detta kan vi erbjuda företags- och privatkunder:

  1. Takläggning och takrenovering
  2. Fönsterbyte och fönsterrenovering
  3. Brandtätning av tak och väggar
  4. Ljudisolering av fönster och dörrar

Dessutom är vi ett byggföretag i tiden och som arbetar för att våra hantverkare ska kunna arbeta säkert och tryggt. Vi har ansvarsförsäkring för våra medarbetare och dessutom har vi:

1. Säkerhetsarbete

Vi har alla de byggställningar som krävs för att vi ska kunna arbeta säkert på taket, som oftast är högt belägna, särskilt på höga hus. De byggställningar som vi har gör det möjligt att arbeta på höga höjder, och vi har all säkerhetsutrustning som krävs för att alla våra medarbetare ska kunna arbeta på säkrast möjliga sätt.

2. Miljöpolicy

Vi har en uppdaterad miljöpolicy som gör att vi inte använder oss av miljöförstörande produkter och vi tänker på att göra ett så litet avtryck på miljön som vi bara kan - för klimatets och planetens skull. För oss är det självklart att allt som vi gör och arbetar med ska vara godkänt och miljövänligt för både våra kunder och våra medarbetare. Din och vår hälsa är viktigast, men även klimatet ska må bra.

3. Arbetsmiljö

Vi arbetar ständigt för att alla som arbetar hos oss ska ha en bra arbetsmiljö. Till arbetsmiljön hör både att använda miljövänliga produkter och material, och en säker miljö för alla som klättrar och arbetar på höga höjder. Vi har all säkerhetsutrustning som möjliggör för våra takläggare att arbeta på ett tryggt sätt.

Anlita oss för din takläggning

Vi finns i Uddevalla, men arbetar inom hela Västra Götaland och har redan nu många nöjda kunder och fina referenser. Av oss får du kostnadsfri offert för takläggning och takrenovering i Västra Götaland. Om du har Facebook, kan du läsa mer om våra takarbeten. Klicka på ikonen nedtill.

se våra arbeten på Facebook

Ta kontakt - anlita oss.

ZMT Tak i Sverige AB


Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län

052-267 91 26

[javascript protected email address]

559240-0450


Takläggning

Tegel- och papptak

Takrenovering


logo-image

Om Oss

Takläggning och takrenovering för privatkund och företagskund.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

ZMT Tak i Sverige AB

Org nr: 559240-0450
Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län
Tel: 052-267 91 26

Hitta hit